KÄRLEKEN TILL MATEN

Strix Lunch & Catering startade i slutet av september 2004. Trots att vi var noviser inom lunchnischen var vår bestämda uppfattning att vi ville och kunde förädla den traditionella bricklunchen och göra något nytt. Vi har våra rötter i restauranger med höga ambitioner och tycker om att arbeta med kvalitet i allt från inredning, service, matlagning och till glas och porslin. Små detaljer skapar tillsammans en bra helhet för gästen. Vår ambition var att föra in så många av dessa detaljer som möjligt i vår lunchrestaurang. Vi ville erbjuda en bricklunch med service där restaurangen skulle hålla hög klass. Vår gemensamma nämnare har alltid varit kärleken till smakerna och vårt genuina intresse för matupplevelsen.

Nicolas & Christian

Stora Blå Röntgenvägen 2

En trappa ner har vi sedan 2010 serverat våra gäster en välsmakande lunch. Här ligger även våra konferenslokaler för uthyrning. Utanför Stora Blå hittar du ”Kuren” där vi säljer frukost, kaffe och lunchlådor.

Solna Port Råsundavägen 6

I gatuplan ligger restaurang P sedan hösten 2015. Tidigare fanns vi på Dalvägen under namnet Strix. Här har vi stora lokaler med både en coffeshop ”Satellit” och en del av lokalerna avsedda för affärsluncher.